Verkkokauppa

Millainen paikka TJPGarage.fi on tehdä hankintoja?

Poikkeuksellisen hyvää palvelua

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme aina poikkeuksellisen hyvin. Autoala on yleisesti tunnettu heikosta palvelun laadustaan, mutta me haluamme muuttaa tämän asian. Ilmoitamme toimitusajat mieluummin ylä- kuin alakanttiin. Vastaamme aina yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti ja hoidamme mahdolliset ongelmatilanteet aina reilulla asenteella. Puhelimeen vastaamme säntillisesti arkipäivisin klo 10-16:30. Saitko meiltä poikkeuksellisen hyvää palvelua? Jätä palautetta Facebook-sivuillemme, josta löydät myös muut asiakkaidemme jättämät arvostelut.

Laaja valikoima auton viritysosia

Jatkuvasti laajentuva valikoima virityosia kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löydät tarvittavat osat pienempiin ja suurempiin viritysprojekteihin, oli etsinnässä sitten turboahdin, jäähdytin, pakosarja, alustan osia tai ihan vain liitin polttoainejärjestelmään. Onko sinulla etsinnässä osa, jota et löydä muualta Suomesta? Laita meille vinkkiä, niin saatamme lisätä kyseisen osan valikoimaamme.

Kilpailukykyiset hinnat

Me tiedämme, että hinta on yleensä merkittävimpiä tekijöitä, kun autoon tarvitaan uusia viritys- tai varaosia. Siksi pyrimmekin tekemään meiltä ostamisesta mahdollisimman kannattavaa. Valtaosan tuotteistamme ostamme suoraan niiden valmistajilta, ja toimitamme ne suoraan asiakkaalle ilman välivarastointeja. Tällä tavoin saamme pidettyä toimitusketjun kulut minimissä, ja pystymme tarjoamaan edullisia hintoja asiakkaillemme.

Erityisesti nämä tuotteet ovat kiinnostaneet asiakkaitamme

Tarvitsetko apua sopivan osan valintaan? Soita tai laita sähköpostia. Me vastataan mahdollisimman pian.

Valitse automerkki: